Το 2015, με αποφάσεις του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Ξανθού και του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, από τους 71 διοικητές που αξιολογήθηκαν, οι 59 (44 διοικητές και 15 αναπληρωτές διοικητές) παύθηκαν από τα καθήκοντά τους και 12 (8 διοικητές και 4 αναπληρωτές διοικητές) παρέμειναν στις θέσεις τους. Κάποιοι από τους διοικητές και αναπληρωτές διοικητές που παύθηκαν προσέφυγαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας, ζητώντας να ακυρωθούν, ως παράνομες, οι υπουργικές αποφάσεις της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας με τις οποίες τέθηκαν σε αργία.
σπιτι εσοπ
δωρο νονου πρωτα γενεθλια
Σήμερα, το Γ΄ Τμήμα του ΣτΕ, με πρόεδρο την αντιπρόεδρο Αικατερίνη Σακελλαροπούλου και εισηγητή τον σύμβουλο Επικρατείας, Γεώργιο Τσιμέκα, εξέδωσε τέσσερις αποφάσεις (1301-1304/2017) με τις οποίες κάνει δεκτές τις αιτήσεις αντίστοιχων διοικητών και αναπληρωτών διοικητών δημόσιων νοσοκομείων και ακυρώνει τις σχετικές υπουργικές αποφάσεις.
Σύμφωνα με το ΣτΕ, οι υπουργικές αποφάσεις με τις οποίες τέθηκαν σε αργία οι διοικητές, κλπ των νοσοκομείων, είναι μη νόμιμες, καθώς έχουν πλημμελή αιτιολογία, όπως πλημμελώς αιτιολογημένο είναι και το πρακτικό της επιτροπής αξιολόγησης.
βερνικι για ξυλινα επιπλα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου